Royaldigital – Online marketing bureau – Grafisk webbureau

1. Registrer booket møde

Start med at indtaste alle relevante detaljer om dit møde – herunder dato, tid, og sted. Det er vigtigt at dobbelttjekke, at alle oplysninger er korrekte, inden du går videre, så du sikrer en gnidningsfri proces.

2. Afvent bekræftelse (Dato, tid & sted)

Når mødet er bekræftet, begynder du at optjene din provision. Det er værd at bemærke, at provisionen ikke afhænger af, hvordan mødet ender, men blot af at det er blevet bekræftet. Dog vil møder, der aflyses af kunden inden den aftalte mødedato, blive trukket fra.

Udbetaling af provision sker den 1. i hver måned, og afregningen foregår på baggrund af de møder, der er blevet afholdt.

3. Udbetaling for afholdte møder

Efter at dine møder er blevet afholdt, vil udbetalingsprocessen blive sat i gang. Du modtager pengene den 1. i hver måned – så du kan se frem til en regelmæssig indtægt, når dine møder bliver til virkelighed.

Vi bruger danløn ti at udbetale din løn. Hvis du har et CVR bliver beløbet udbetalt hertil via faktura.

Du skal min. have optjent 1000 kr. for at få udbetalt din provision.

PROVISION

Hos RoyalDigital får du 450 kr. pr. bekræftet møde, og hvis mødet fører til et salg, får du en ekstra bonus på 50 kr. pr. salg.

KOLD KANVAS SALG
Som en ekstra mulighed kan du også lukke salget direkte over telefonen og tjene 10% af den samlede faktura (Første faktura/måned i tilfælde af serviceaftaler som løber over længere tid) – helt uden at afholde et møde! (Gns. 1000-1500 pr. salg, men helt op til 5000 kr. pr. salg for de største pakker)

Bliv en del af vores succes og optjen provision på en nem og overskuelig måde.

Bliv mødebooker

    Oversigt over møder

    Du har til hver en tid fuldt overblik over dine bookede møder.