Royaldigital – Online marketing bureau – Grafisk webbureau

solhøjgård fritidshjem

Simpel redesign af hjemmeside

Baggrund: Solhøjgård er et fritidshjem, der tilbyder børn et trygt og sjovt miljø, hvor de kan lege, lære og udvikle sig. Deres tidligere hjemmeside var blevet forældet og afspejlede ikke længere det moderne og dynamiske fællesskab, som fritidshjemmet er kendt for.

Udfordringen: Den eksisterende hjemmeside var manglede en klar struktur. Målet var at opdatere designet og forbedre brugeroplevelsen.

Løsningen: Vi skabte en simpel og visuelt tiltalende hjemmeside, der er let at navigere. Designet blev moderniseret med friske farver og billeder, der afspejler den energi og glæde, som Solhøjgård tilbyder børnene. Siden er blevet organiseret med en intuitiv struktur, så besøgende nemt kan finde oplysninger om fritidshjemmet, dets aktiviteter og kontaktinformation.

Resultatet:  Solhøjgård har nu en moderne og enkel platform, der er nem at vedligeholde og opdatere efter behov.

Konklusion: Ved at forenkle og modernisere Solhøjgårds hjemmeside har vi skabt et digitalt ansigt, der bedre repræsenterer deres værdier og fællesskab. Det er en hjemmeside, der er let at bruge og giver et klart billede af, hvad Solhøjgård har at tilbyde, alt sammen pakket ind i et nyt, frisk design.

Sojhøjgård fritidshjem

Solhøjgård er et fritidshjem, der skaber et trygt og inspirerende miljø for børn. Den tidligere hjemmeside var blevet forældet og manglede en klar struktur, hvilket udfordrede brugeroplevelsen. Derfor blev der skabt en ny, brugervenlig hjemmeside med et moderne design, fyldt med friske farver og billeder, der afspejler det livlige fællesskab hos Solhøjgård. Den nye platform er enkel at navigere og giver nem adgang til information om aktiviteter og kontaktoplysninger, og den er også nem at vedligeholde. Det digitale løft sikrer, at hjemmesiden nu tydeligt repræsenterer Solhøjgårds værdier og fællesskab.